OM OSS

Vega Husbesiktning AB startades 2019 av Jonas Ershage med en bakgrund i byggbranschen som är gedigen med 24års heltäckande erfarenhet. Min karriär inom byggbranschen startade 1997 som snickare/byggnadsarbetare efter den gymnasiala byggnadsutbildningen. Men 2006 bestämde jag mig för att ta steget till byggnadsingenjör och arbeta med projektledning på dem större byggnadsföretagen och gjorde så som produktionsledare, byggledare och produktionschef fram till 2019 då jag startade Vega Husbesiktning AB

Den stora anledningen till att kliva över till besiktningsman är den personliga vidareutvecklingen i branschen och att under alla år ute på projekten sett alla brister och utförandefel som fortfarande finns i byggbranschen. Som besiktningsman har man en stor möjlighet att ändra på detta genom att upptäcka dessa fel och brister i god tid i en förbesiktning och där av minska kostnader och öka kvalitén. 

Det ligger i både beställares och entreprenörers intresse att få sin entreprenad i enlighet med branschregler och avtal. Detta är också av vikt för att kunna få en heltäckande försäkring från försäkringsbolagen.

Vi vill bidra samhället med ett fackmannamässigt resultat för både beställare och entreprenörer.